Bunker


Hvor langt ville du gått for en slurk rent vann?

Fire dusørjegere vandrer gjennom den postapokalyptiske ødemarka. De sleper med seg en rømt straffange de skal bytte inn i rent vann. Med alle farene som lurer og alle odds mot seg, er likevel deres største fiende dem selv…

3Fs første langfilm handler mest om stil og minst om substans. Heldigvis for 3F så teller postapokstil ti ganger så mye som vanlig stil.

 

TRAILER


PRODUKTER


EKSTRASTOFF


Bunker i Thailand

Bunker i Thailand

Regissør og birolle/produsent prøver å finne igjen utleieversjonen av Bunker i Thailand under innspillingen av Killing Heat . 5 minutter.
Bunker: Bars

Bunker: Bars

Klipperen har vært i arkivet og gravd ut små internettpromoer som ble lappet sammen under innspillingen av Bunker og spedd i litt ymse annet han fant liggende rundt. Slum: Internt 3. 5 minutter.
Bunker: Bortklipt

Bunker: Bortklipt

Noen vil sikkert innvende at bortklipte scener fra Bunker burde ligget på rundt 50 minutter. Men hvis du syntes det ble for lite intetsigende scener i filmen, gled deg over 6 minutter til!
Bunker: Forkastet trailer

Bunker: Forkastet trailer

En trailer ble en gang påbegynt, men aldri fullført. Dette er førsteutkastet til den traileren med generisk musikk: 1m37s.
Bunker: Original

Bunker: Original

75 minutter. Den originale versjon 1.0 som ble utgitt på DVD i 2007. Nå tilgjengelig i HD.
Bunker: Visuell kommentar

Bunker: Visuell kommentar

Regissør og birolle/produsent prøver å holde seg til saken mens de ser finalen i Bunker. 32 minutter.
Bunker: Yin Yang Trailer

Bunker: Yin Yang Trailer

De to originale teaserne til Bunker, en lys og en mørk, er remastret i full HD; femti bilder i sekundet og klippet sammen til denne nye traileren. 1m37s.